Good Sam Club Open Roads Forum: Search
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  



Open Roads Forum  >  Search the Forums

 > Your search for posts made by 'BamaUltra' found 10 matches.

Sort by:    Search within results:
  Subject Author Date Posted Forum
RE: Hydraulics??

Thanks to all. John I will have to check pump Tomorrow, shouldn't it be in the same storage as Reservoir & Relay wiring? Can hear it clicking as I engage Slides & Jacks, but nothing else happens? Never had to use emergency brake before, I've had this unit since new.. Yeah, Ron; we've had this since 2003, brand new; never had this problem till now?Hey Ontario, house batteries are @ 12.9 to 13.4, & I tried with running engine & JUST using generator with same response--- just a click @ underneath bay that holds Reservoir & All wiring & relays?
BamaUltra 11/28/19 07:17pm Tech Issues
Hydraulics??

This topic has been moved to another forum. You can read it here: 30005753
BamaUltra 11/27/19 07:46pm Forum Posting Help and Support
Hydraulics??

Got a 2003 Gulfstream "A".Having problem with my Slides (2) or Both NOT extending. Also my Jacks will NOT go down. Checked Reservoir & it's Full. Got Shoreline, (50) Amp plugged in & power throughout Coach. Fired up Gen. & same results. Not sure if there's a separate Breaker for JUST Hydraulics? I did check breaker box & everything good, nothing tripped. Not familiar with any other breakers elsewhere? Seems like a fuse or breaker.....anybody out there can share knowledge would most appreciated? Thanks
BamaUltra 11/27/19 07:46pm Tech Issues
RE: A/C ghosts??

Would like to take a few min. To reach to Chris Bryant & Doug Rainier & let them BOTH know how much I appreciate All the positive, patient advice that they shared with me on my troubled A/C... I recieved the Control Board today, put it on & fixed the problem. The se guys were Very knowledgable with my particular situation & was fixed the First time... Not to mention Hiw much $$$ they saved me from NOT having to take it in to a Shop? Thanks again guys also to RV Open Roads Forum.
BamaUltra 11/25/19 04:50pm Class A Motorhomes
RE: A/C ghosts??

Doug, 1st of all thanks for all ur input. I can tell ur very knowledgeable & I appreciate everything offered. Just hate it I'm NOT @ A/C.I believe u have it narrowed down for me. When I initiated power to the Coach & go inside the A/C is already running;but NO fan;I noticed the thermostat fan was on auto.When I turned on the fan, it blower cold til I took off & put back on auto and fan stopped with a.c. still running. At this time I unplugged & I believe ur right about Board. Gonna order one tomorrow. What do u think? Thanks4 ur patience
BamaUltra 11/10/19 08:06pm Class A Motorhomes
RE: A/C ghosts??

Thanks Doug. My concerns is when I plug in to shoreline or crank up generator; with thermostat bin OFF position; as soon as I do either, the front a/c unit comes on; but NO air blowing? But, I can go in & turn unit ON & adjust temp necessary to get a/c to come on & it operates normally & I can adjust accordingly and it shuts off & on just fine? But why it cycles through in the OFF position; 2 min. ON & 25 min. OFF; as long as it's in OFF position & got power to Coach?
BamaUltra 11/09/19 11:19am Class A Motorhomes
RE: A/C ghosts??

One other thing Chris, if the relay is welded close; shouldn't my AC NOT Work when I control it with thermostat? Cause I can turn it on @ thermostat and set temperature & it cuts On & OFF perfectly? Looks like, to me, it would have same results of relay on board was bad and wouldn't blow air? Just saying, I don't know anything about these things. I appreciate all ur advice. Thanks
BamaUltra 11/08/19 10:46pm Class A Motorhomes
RE: A/C ghosts??

Thanks so much 4 Ur advice Chris. My Coach being '03, will the board I order from eBay work on a 16 yr. Old control board? U seem very knowledgeable about this? Thanks to y'all again
BamaUltra 11/08/19 09:18pm Class A Motorhomes
RE: A/C ghosts??

The a/c works great with either power source? The problem is when unit is in the OFF position and you plug in or crank Genny, the front unit, ONLY; tries to come on for 2 mins. and cycles that way; with NO air coming from vent; off for 20 mins. & Does those cycles as long as power is coming to it? No matter which source? I can go in & operate with thermostat ON & control thru temps & works just fine with air coming from vents & all?
BamaUltra 11/07/19 06:11pm Class A Motorhomes
A/C ghosts??

Have a 2003 36' Gulfstream Ultra Supreme. Never had issues with A/C's b4 & don't know anything about them? I do have an issue with the front unit now.Unit works as intended when controlled by thermostat. But, when Off @ thermostat & plugging up 2 shoreline; 50 amp service; &/or running power with 5500 On an generator, as soon as u plug in or generator is initiated..... the front unit Air comes on; thermostat OFF;sounds if it trying to come ON?? Trying, because it's only running w/NO air coming out??? As soon as power to Coach, it runs 4 2 to 3 mins. and off for 20 min then cycles like that throughout having power source?? I checked Converter, it was fine, but upgraded to another that has 3 step charging instead of single phase. I'm cautious of covering back up with this problem. Could u help??
BamaUltra 11/06/19 08:10am Class A Motorhomes
Sort by:    Search within results:


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:




© 2020 CWI, Inc. © 2020 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved.