Good Sam Club Open Roads Forum: Forum Posting Help and Support: reCAPTCHA
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support


Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
c.traveler2

Moreno Valley,Ca.

Senior Member

Joined: 09/04/2004

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 03/11/18 06:36pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I keep having problems with this program time and time again. I don't why RV.net keeps using it, we have the same program at work and our IT department is getting rid of due to all the problems with it. RV.net need to fix this reoccurring bad program or get one that's works.


2007 F-250 4x4 /6.0 PSD/ext cab/Lance 815/ 85 watts solar panel



Travelingman2 Photo Website
Truck Camper Trip Reports 3.0
travelingman210000 YouTube Videos
Alex and Julie's Travels Blog


BB_TX

McKinney, Texas

Senior Member

Joined: 04/04/2005

View Profile


Offline
Posted: 03/11/18 06:45pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

The really odd thing is that while some on here get that, there are many of us who have never seen it on RV.net. [emoticon]

1492

Washington, DC

Moderator

Joined: 04/08/2005

View Profile



Posted: 03/11/18 06:54pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

It's not part of RV.NET, but on CloudFlare's end. Which is basically being used to mitigate net security/spam issues. As such, it's likely not going away.

Sam Spade

North Central Florida

Senior Member

Joined: 11/05/2015

View Profile


Offline
Posted: 03/12/18 07:01am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Have you tried using a different portal to connect ??

I'm having good luck with "forums.goodsamclub.com"......and I can use % too !!


'07 Damon Outlaw 3611
CanAm Spyder in the "trunk"

Old-Biscuit

Verde Valley

Senior Member

Joined: 06/20/2009

View Profile



Posted: 03/12/18 10:16am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I get the I am not a robot occasionally..........typically when I take a long time typing out response/reply and especially when I include links.

Then I just 'check' the not a robot box and done.

Not a big deal as I see it.


Is it time for your medication or mine?


2007 DODGE 3500 QC SRW 5.9L CTD In-Bed 'quiet gen'
2007 HitchHiker II 32.5 UKTG 2000W Xantex Inverter
On the Road Debt Free April '07
Off the road still Debt Free Jan. '14

jkwilson

Indiana

Senior Member

Joined: 06/14/2010

View Profile


Offline
Posted: 03/12/18 10:30am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Did it to me again. Once through it, there is an error and I lose my post. Pain in the rear.


John & Kathy
2014 Grand Design Reflection 303RLS
2014 F250 SBCC 6.2L 3.73

c.traveler2

Moreno Valley,Ca.

Senior Member

Joined: 09/04/2004

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 03/12/18 07:46pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

1492 wrote:

It's not part of RV.NET, but on CloudFlare's end. Which is basically being used to mitigate net security/spam issues. As such, it's likely not going away.


I know it a Third party program, unfortunate they don't give a **** about it malfunctioning as of today where I work got rid of it, too many problems with it.

It only allows me to do text.


2007 F-250 4x4 /6.0 PSD/ext cab/Lance 815/ 85 watts solar panel



Travelingman2 Photo Website
Truck Camper Trip Reports 3.0
travelingman210000 YouTube Videos
Alex and Julie's Travels Blog


Admin

Channel Islands Harbor, Ca.

Administrator

Joined: 06/20/2000

View Profile



Posted: 03/13/18 11:29am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Old-Biscuit wrote:

I get the I am not a robot occasionally..........typically when I take a long time typing out response/reply and especially when I include links.

Then I just 'check' the not a robot box and done.

Not a big deal as I see it.

Yep
I get it off and on - not a big deal - one click and done.

Admin
RV.net

jkwilson

Indiana

Senior Member

Joined: 06/14/2010

View Profile


Offline
Posted: 03/13/18 11:58am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Admin wrote:

Old-Biscuit wrote:

I get the I am not a robot occasionally..........typically when I take a long time typing out response/reply and especially when I include links.

Then I just 'check' the not a robot box and done.

Not a big deal as I see it.

Yep
I get it off and on - not a big deal - one click and done.

Admin
RV.net


If it was one click and done it wouldn't be a big deal, but I have to go through two screens of selecting which picture has a road sign, or a bridge or a store front, then the damned thing pops an error and I lose my post. It certainly is a big deal when that happens several times a day.


John & Kathy
2014 Grand Design Reflection 303RLS
2014 F250 SBCC 6.2L 3.73

Sam Spade

North Central Florida

Senior Member

Joined: 11/05/2015

View Profile


Offline
Posted: 03/13/18 12:22pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

jkwilson wrote:

It certainly is a big deal when that happens several times a day.


HAVE YOU TRIED A DIFFERENT PORTAL ??


'07 Damon Outlaw 3611
CanAm Spyder in the "trunk"

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 

Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2018 CWI, Inc. © 2018 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved. | Terms of Use | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS