Good Sam Club Open Roads Forum: Class A Motorhomes: Backup camera screen trouble
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes

Open Roads Forum  >  Class A Motorhomes  >  Maintenance Issues & Tips

 > Backup camera screen trouble

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
ljr869

Fallbrook, CA

Senior Member

Joined: 10/22/2008

View Profile


Offline
Posted: 04/06/18 09:36am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

[image]
What would cause my monitor to do this?


Jim
2009 Fleetwood Bounder 35H
Ford V-10 w/ Banks

2oldman

Farmington NM

Senior Member

Joined: 04/15/2001

View Profile


Online
Posted: 04/06/18 10:38am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

You can't post pics from your own computer.

garyemunson

Reno, Nevada

Senior Member

Joined: 09/27/2015

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 04/06/18 06:35pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Cheap and easy fix...
https://www.ebay.com/itm/US-7-Ultra-Thin-800-480-TFT-LCD-Video-Audio-VGA-HDMI-HD-Monitor-Screen-Adpater/262144960122?epid=1067328685&hash=item3d090ea67a:g:J9MAAOSw9mFWKkbe

Farmboy666

Pisgah Forest, NC

Senior Member

Joined: 07/01/2017

View Profile



Posted: 04/06/18 09:27pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

2oldman wrote:

You can't post pics from your own computer.

Why not?

MrWizard

Traveling

Moderator

Joined: 06/27/2004

View Profile



Posted: 04/06/18 10:38pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

you have to upload the image to photo host service

these forums cannot access your PC library to display the pictures

"user/library" is on your PC


Radiate The Happy
....

Connected using Verizon and AT&T
1997 F53 Bounder 36s


Scottiemom

South Dakota/Indiana

Senior Member

Joined: 09/09/2003

View Profile



Posted: 06/01/18 05:19am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Obviously, I can't tell what yours is/is not doing. But we started getting strange activity on our back up monitor just as we set down for the winter. On the docket was new coach/house batteries. We put our heads together and figured the camera is powered by the house batteries. When we changed the batteries, all was well. We've traveled about 3000 miles since and nary a problem.

Dale


Dale Pace
Wife to Terry (Teacher's Pet)
Mom to Scottish Terrier, Duchess
2006 Tiffin Phaeton 40'(Phaeton Place)
2014 Ford Flex
2004 R-Vision Trail-lite 213 (MinnieMee)
Fulltiming since 2005

http://www.skoolzoutforever.blogspot.com/
Where are we?


Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 

Open Roads Forum  >  Class A Motorhomes  >  Maintenance Issues & Tips

 > Backup camera screen trouble
Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2018 CWI, Inc. © 2018 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved. | Terms of Use | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS