Good Sam Club Open Roads Forum: trying to find old posts
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support

Open Roads Forum  >  Forum Posting Help and Support

 > trying to find old posts

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
dennislanier

Northeast Georgia

Senior Member

Joined: 02/28/2005

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 06/12/18 03:15pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Today I wanted to search some of my old posts concerning a vibration I had a while back. When I go to "my posts" it only shows posts within the past year. I then went to "archives" and those posts go back to 2013, but do NOT show any posts between 2013 and 2016. Is there any way for me to retrieve those posts? I'm probably doing something wrong but don't know how to fix it. Thanks.

pianotuna

Regina, SK, Canada

Senior Member

Joined: 12/18/2004

View Profile


Offline
Posted: 06/12/18 03:37pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Use Google to search the archives.


Regards, Don
My ride is a 28 foot Class C, 256 watts solar, 556 amp hours of AGM in two battery banks 12 volt batteries, 3000 watt Magnum hybrid inverter, Sola Basic Autoformer, Microair Easy Start.

DutchmenSport

Between Anderson, Pendleton, & Lapel, Indiana

Senior Member

Joined: 10/10/2006

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 06/12/18 04:03pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Search on your own user name.


DutchmenSport

2019 Montana High Country 375FL Fifth Wheel
2014 Chevy Silverado 3500 Duramax Dually

2 Dachshunds, 1 cat, 2 even older folks now, but still lots of love!
And yes, it really does have a door on the opposite side:


dennislanier

Northeast Georgia

Senior Member

Joined: 02/28/2005

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 06/12/18 05:31pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

DutchmenSport wrote:

Search on your own user name.

I did that but still did not show the posts for the time frame I mentioned.

pulsar

Lewisville, NC

Senior Member

Joined: 12/30/2001

View Profile



Good Sam RV Club Member


Posted: 06/12/18 07:20pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

If the post was made after April 30, 2013 and more than 365 days before you are reading this, the search engine cannot find it because the archiving feature broke on that date. (It appears there is no desire to fix the issue or no one know how.)

To find your topics do a Google search with the following search criteria.

site:rv.net dennislanier+vibration

If you quote this post, site&#rv.net dennislanier+vibration will appear as site[emoticon]v.net dennislanier+vibration

You can read about the search gap issue here.

Tom

pianotuna

Regina, SK, Canada

Senior Member

Joined: 12/18/2004

View Profile


Offline
Posted: 06/12/18 07:28pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Ty pulsar,

I had forgotten the details of how to do the search from google.


Regards, Don
My ride is a 28 foot Class C, 256 watts solar, 556 amp hours of AGM in two battery banks 12 volt batteries, 3000 watt Magnum hybrid inverter, Sola Basic Autoformer, Microair Easy Start.

dennislanier

Northeast Georgia

Senior Member

Joined: 02/28/2005

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 06/13/18 10:55am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

pulsar wrote:

If the post was made after April 30, 2013 and more than 365 days before you are reading this, the search engine cannot find it because the archiving feature broke on that date. (It appears there is no desire to fix the issue or no one know how.)

To find your topics do a Google search with the following search criteria.

site[emoticon]v.net dennislanier+vibration

If you quote this post, site&#rv.net dennislanier+vibration will appear as site[emoticon]v.net dennislanier+vibration

You can read about the search gap issue here.

Tom


Wow it worked! Thanks very much. Found what I needed.

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 

Open Roads Forum  >  Forum Posting Help and Support

 > trying to find old posts
Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2018 CWI, Inc. © 2018 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved. | Terms of Use | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS