Good Sam Club Open Roads Forum: Class A Motorhomes: Televisions don't work...need advice
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes

Open Roads Forum  >  Class A Motorhomes  >  All

 > Televisions don't work...need advice

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 3  
Prev
MrWizard

Traveling

Moderator

Joined: 06/27/2004

View Profile



Posted: 02/13/19 06:43pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Try curbside/passenger side, rear storage compartment


Radiate The Happy
....

Connected using Verizon and AT&T
1997 F53 Bounder 36s


23hotrodr

Iowa

Senior Member

Joined: 05/14/2008

View Profile


Offline
Posted: 02/14/19 04:35am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

It should be in an outside compartment nest to the batteries. Many winne's have it in the compartment just behind the steps and mounted to the top front of the compartment. It could be forward of the steps also, but will be near the batteries.

If you are connected to shore power, power should pass through the inverter and is controlled by a circuit breaker in your main 120 volt main breaker panel. Good luck-- Mick


2007 Itasca Suncruiser 35L
2000 Jeep Wrangler

dougrainer

Carrolton, Texas

Senior Member

Joined: 06/11/2007

View Profile


Offline
Posted: 02/14/19 06:32am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

The Winne manual clearly states the Inverter is in an outside Storage compartment. Doug

goufgators

Crawfordville, Florida

Senior Member

Joined: 04/26/2008

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 02/14/19 12:08pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

OP Update: Found the inverter in a basement compartment. But, hard to get to due to a metal housing surrounding the unit. However, there is receptacle on the face of the inverter very similar to a GFI receptacle with a reset button. I was able to reach the button and pushed it in (several times) but each time no change...tv's still dead. The problem, I suppose, is with the inverter? I guess it's time to give up and let CW trace down the problem.


2017 Winnebago Sunstar (gas)
2005 Honda CRV Toad
Invisi-brake

goufgators

Crawfordville, Florida

Senior Member

Joined: 04/26/2008

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 02/14/19 12:09pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

By the way: Thanks Doug and others who tried to walk me through the process.

wa8yxm

Wherever I happen to park

Senior Member

Joined: 07/04/2006

View Profile


Offline
Posted: 02/14/19 04:10pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

What make and model is this inverter.. YOu may find a 2nd button somewhere (either on the same end as the GFCI or on the other end. a push button to reset breaker.. This is what I have on my Freedom-2000 (Though in my case the installed breaker is N/C if you have teh GFCI it would be)


Home is where I park it.
Kenwood TS-2000 housed in a 2005 Damon Intruder 377


Bird Freak

Dallas Ga.

Senior Member

Joined: 03/26/2004

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 02/14/19 09:52pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I would call a mobile rv repair before CW. JMO


Eddie
03 Fleetwood Pride, 36-5L
04 Ford F-250 Superduty
15K Pullrite Superglide
Old coach 04 Pace Arrow 37C with brakes sometimes.
Owner- The Toy Shop-
Auto Restoration and Customs 32 years. Retired by a stroke!
We love 56 T-Birds

goufgators

Crawfordville, Florida

Senior Member

Joined: 04/26/2008

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 02/26/19 04:48am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Here's an update on the "out t.v.'s": The problem was (as suspected by most) the inverter. Found and reset the inverter's GFI type button and all connected to the inverter are now working. Thanks to all for your comments.

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 3  
Prev

Open Roads Forum  >  Class A Motorhomes  >  All

 > Televisions don't work...need advice
Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2019 CWI, Inc. © 2019 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved. | Terms of Use | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS