Good Sam Club Open Roads Forum: Technology Corner: Internet or Computer Problem
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Technology Corner

Open Roads Forum  >  Technology Corner

 > Internet or Computer Problem

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Next
TenOC

On the road -- Full time

Senior Member

Joined: 03/08/2004

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 05/12/19 01:50pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

My laptop has Windows 10 with Chrome -- all up to date. For the last few days I am getting this type of screen when I go on line. It happens with all web pages. Do I have a computer problem or a connection problem. Refresh does not solve the problem.


[image]
[image]Click For Full-Size Image.


Please give me enough troubles, uncertainty, problems, obstacles and STRESS so that I do not become arrogant, proud, and smug in my own abilities, and enough blessings and good times that I realize that someone else is in charge of my life.

Travel Photos

wa8yxm

Wherever I happen to park

Senior Member

Joined: 07/04/2006

View Profile


Offline
Posted: 05/12/19 03:14pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

That looks like a very very poor internet connection to me. But I can't rule out anything where Windoze is concerned.

In the very very old days (300 baud modem days) I saw a lot of that if the line was noisy.


Home is where I park it.
Kenwood TS-2000 housed in a 2005 Damon Intruder 377


jcpainter

Crossville, TN

Senior Member

Joined: 09/06/2009

View Profile





Offline
Posted: 05/12/19 03:23pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

go to www.Speedtest.net and see what download speeds you are getting.

TenOC

On the road -- Full time

Senior Member

Joined: 03/08/2004

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 05/12/19 03:45pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

jcpainter wrote:

go to www.Speedtest.net and see what download speeds you are getting.


23Mbps down 4.8 upload

Ed_Gee

Central Oregon coast - Winter in AZ

Senior Member

Joined: 01/14/2015

View Profile


Offline
Posted: 05/12/19 03:54pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I'd like more info.....and perhaps more samples. What does the Google home page look like? You refer to web pages......but what about email....(assuming you are using a Client for email). Have you done a cold reboot? Do you have a different Browser to try, other than Chrome? Frankly, if you are only using Chrome I would be a bit suspicious of the Chrome browser.....to start with.


Ed - on the Central Oregon coast
2018 Winnebago Fuse 23A
Scion xA toad

garym114

Bluff Dale, Texas

Senior Member

Joined: 07/24/2006

View Profile


Offline
Posted: 05/12/19 06:33pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

You have another browser on the laptop, try Edge


2000 Sea Breeze F53 V10 - CR-V Toad
Some RV batteries live a long and useful life, some are murdered.
Get a Digital Multimeter and Learn How to Use It


jcpainter

Crossville, TN

Senior Member

Joined: 09/06/2009

View Profile





Offline
Posted: 05/12/19 06:58pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

TenOC wrote:

jcpainter wrote:

go to www.Speedtest.net and see what download speeds you are getting.


23Mbps down 4.8 upload


That rules out a slow internet connection!

wnjj

Cornelius, Oregon

Senior Member

Joined: 01/11/2007

View Profile


Offline
Posted: 05/12/19 09:08pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Looks to me like a font problem where some letters show up and others don’t. It may be something wrong with the browser but if another also does it, I’d update your video drivers next.

wa8yxm

Wherever I happen to park

Senior Member

Joined: 07/04/2006

View Profile


Offline
Posted: 05/13/19 05:39am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Good suggestion WNJJ Yes a Font issue would do that.
I note the TIME field is 100% clear all numbers common to all font selections.

Irover

Where ever the Good Lord Wills

Senior Member

Joined: 07/04/2010

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 05/13/19 07:29am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

From your other Closed thread! i also suggest using MalwareBytes. If that don't clear it; try Norton Power Eraser!

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Next

Open Roads Forum  >  Technology Corner

 > Internet or Computer Problem
Search:   Advanced Search

Search only in Technology Corner


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2019 CWI, Inc. © 2019 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved. | Terms of Use | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS