Good Sam Club Open Roads Forum: Forum Posting Help and Support: Forum errors...
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support


This Topic Is Closed  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 3  
Prev  |  Next
Sam Spade

North Central Florida

Senior Member

Joined: 11/05/2015

View Profile


Offline
Posted: 05/22/19 02:20pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

myredracer wrote:

When I tried switching portals, I got hit more often with the Captcha snag so went back to RV.net.

What portal did you switch TO ??

I've been on here for several YEARS and have never encountered the captcha screen.


'07 Damon Outlaw 3611
CanAm Spyder in the "trunk"

2oldman

New Mexico

Senior Member

Joined: 04/15/2001

View Profile


Online
Posted: 05/24/19 08:38am Link  |  Print  |  Notify Moderator

We're getting double posts all over the place.

cavie

Port Charlotte Fl/ Hindsdale MA

Full Member

Joined: 04/28/2019

View Profile


Offline
Posted: 05/24/19 08:52am Link  |  Print  |  Notify Moderator

Trailer Life is working fine.


2011 Keystone Sprinter 323BHS. Retired Master Electrician. Retired Building Inspector.

All Motor Homes are RV's. All RV's are not Motor Homes.

myredracer

Langley B.C.

Senior Member

Joined: 04/27/2013

View Profile


Offline
Posted: 05/24/19 09:28am Link  |  Print  |  Notify Moderator

Sam Spade wrote:

myredracer wrote:

When I tried switching portals, I got hit more often with the Captcha snag so went back to RV.net.

What portal did you switch TO ??

I've been on here for several YEARS and have never encountered the captcha screen.
I can't remember, it was 6+ months ago. It was one that someone recommended because they said they had no issues with Captcha.

I only encounter Captcha when doing a post or edit of a post. It can be gone for weeks and suddenly show up, like it did this morning when trying to make a post. Sometimes I can just click on the "I'm not a robot" but sometimes I have to repeatedly click on images over and over before I get past it. Have never seen it on any other forum on the internet. Happens at home or on the laptop & verizon mifi when camping.

Today the "service unavailable" thing is worse than other days. It's getting rather boring and don't know why it can't be fixed. It's clearly affecting many others.


I hate CAPTCHA. CAPTCHA sux. CAPTCHA is evil. CAPTCHA needs fixing.

Gil, Deb & Dougal the Springer Spaniel
2014 KZ Spree 262RKS, Reese DC WDH
2009 F250 super duty, V10, 8' bed, Hawkshead TPMS


Sam Spade

North Central Florida

Senior Member

Joined: 11/05/2015

View Profile


Offline
Posted: 05/24/19 02:13pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

myredracer wrote:

It's getting rather boring and don't know why it can't be fixed. It's clearly affecting many others.


You know what is getting REALLY boring ?
Continuing this discussion that is pointless........because YOU can fix it YOURSELF.

You obviously are reading my posts because you quoted one of them.
I suggest, again for about the tenth time, that you pick one of the two portals that seem to be error free AND USE ONE OF THEM and then stop complaining.

This is beyond ridiculous.


'07 Damon Outlaw 3611
CanAm Spyder in the "trunk"

Dtank

USA

Senior Member

Joined: 12/13/2005

View Profile



Posted: 05/24/19 10:28pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

myredracer wrote:

Sam Spade wrote:

cavie wrote:



The "service temporarily unavailable" thing seems to wax and wane on RV.net.


Sure does!...

Dtank

USA

Senior Member

Joined: 12/13/2005

View Profile



Posted: 05/24/19 10:28pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

myredracer wrote:

Sam Spade wrote:

cavie wrote:



The "service temporarily unavailable" thing seems to wax and wane on RV.net.


Sure does!...

Dtank

USA

Senior Member

Joined: 12/13/2005

View Profile



Posted: 05/24/19 10:32pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

Admin wrote:

Until I can get a hold of the right people, when the message comes up just hit your F5 if you’re on a Windows computer
Not sure what it is on an apple, it’s something plus the R key


F5 no help when posting a reply on a thread.
Tried several "combinations".

Only thing that helps is to keep returning (back arrow) to what you wish to post.....and try, try again.

.

Dtank

USA

Senior Member

Joined: 12/13/2005

View Profile



Posted: 05/24/19 10:33pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

Admin wrote:

Until I can get a hold of the right people, when the message comes up just hit your F5 if you’re on a Windows computer
Not sure what it is on an apple, it’s something plus the R key


F5 no help when posting a reply on a thread.
Tried several "combinations".

Only thing that helps is to keep returning (back arrow) to what you wish to post.....and try, try again.

.

Dtank

USA

Senior Member

Joined: 12/13/2005

View Profile



Posted: 05/24/19 10:33pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

Admin wrote:

Until I can get a hold of the right people, when the message comes up just hit your F5 if you’re on a Windows computer
Not sure what it is on an apple, it’s something plus the R key


F5 no help when posting a reply on a thread.
Tried several "combinations".

Only thing that helps is to keep returning (back arrow) to what you wish to post.....and try, try again.

.

This Topic Is Closed  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 3  
Prev  |  Next

Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2019 CWI, Inc. © 2019 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved. | Terms of Use | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS