Good Sam Club Open Roads Forum: Spam and reporting doesn’t work
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support

Open Roads Forum  >  Forum Posting Help and Support

 > Spam and reporting doesn’t work

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Next
Chris Bryant

Arden, North Carolina

Senior Member

Joined: 03/26/2003

View Profile



Posted: 07/18/19 04:30am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Uptick in spam posts, and the notify moderator just gives an error.


-- Chris Bryant
My RV Service Blog
The RV.net Blog

Campfire Time

Wisconsin

Senior Member

Joined: 07/20/2007

View Profile


Offline
Posted: 07/18/19 06:45am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I notice lots of flaky behavior lately. I think they are letting the forum servers die a slow painful death.


Chuck D.
“Adventure is just bad planning.” - Roald Amundsen
2013 Jayco X20E Hybrid, 2008 GMC Sierra SLE1 Crew Cab Z71


Sam Spade

North Central Florida

Senior Member

Joined: 11/05/2015

View Profile


Offline
Posted: 07/18/19 07:07am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I just "notified moderator" on your post......and it worked fine.
What portal are you using to connect here ?


'07 Damon Outlaw 3611
CanAm Spyder in the "trunk"

SidecarFlip

SE Michigan

Senior Member

Joined: 10/09/2016

View Profile


Offline
Posted: 07/18/19 07:40am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

maybe they decided to have less suffocating moderation.


2015 Backpack SS1500
1997 Ford 7.3 OBS 4x4 CC LB

SidecarFlip

SE Michigan

Senior Member

Joined: 10/09/2016

View Profile


Offline
Posted: 07/18/19 07:41am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I've never reported anyone or anything. If it don't fit my idea of a good comment, I ignore it and move on.

I dislike 2 types of people, whiners and snitches.


2015 Backpack SS1500
1997 Ford 7.3 OBS 4x4 CC LB

MNGeeks61

Minneapolis, MN

Senior Member

Joined: 02/10/2014

View Profile


Offline
Posted: 07/18/19 07:55am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Chris Bryant wrote:

Uptick in spam posts, and the notify moderator just gives an error.


I notified moderator of that spam "Binance Exchange" post. Worked for me.

BillyBob Jim

US

Senior Member

Joined: 04/24/2019

View Profile


Offline
Posted: 07/18/19 08:34am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

SidecarFlip wrote:

I've never reported anyone or anything. If it don't fit my idea of a good comment, I ignore it and move on.

I dislike 2 types of people, whiners and snitches.



LOL. It's very evident on these boards that you have lots of people with callouses on the old notify moderator button pushing finger.

Chris Bryant

Arden, North Carolina

Senior Member

Joined: 03/26/2003

View Profile



Posted: 07/18/19 09:28am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

SidecarFlip wrote:

I've never reported anyone or anything. If it don't fit my idea of a good comment, I ignore it and move on.

I dislike 2 types of people, whiners and snitches.


Well, bully for you then. I don't like spam, period. If you don't like my comments, feel free to block me.

Quote:

I notified moderator of that spam "Binance Exchange" post. Worked for me.


For both the binance and the other one I got an error page.


-- Chris Bryant
My RV Service Blog
The RV.net Blog

Admin

Channel Islands Harbor, Ca.

Administrator

Joined: 06/20/2000

View Profile



Posted: 07/18/19 10:25am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

We are getting the notifies.
I just took out the two spammers from last night.

Sam Spade

North Central Florida

Senior Member

Joined: 11/05/2015

View Profile


Offline
Posted: 07/18/19 11:19am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Chris Bryant wrote:


For both the binance and the other one I got an error page.


Since you completely ignored my question about what portal you are using......I assume that you have posts from me blocked.

Good feature.....NOT.


'07 Damon Outlaw 3611
CanAm Spyder in the "trunk"

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Next

Open Roads Forum  >  Forum Posting Help and Support

 > Spam and reporting doesn’t work
Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2019 CWI, Inc. © 2019 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved. | Terms of Use | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS