Good Sam Club Open Roads Forum: Getting very frustrated with this site!
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes

Open Roads Forum  >  Class A Motorhomes  >  General Topics

 > Getting very frustrated with this site!

This Topic Is Closed  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 4  
Prev  |  Next
Horsedoc

Dixie --- N. Georgia

Senior Member

Joined: 09/30/2002

View Profile


Offline
Posted: 09/13/19 09:40am Link  |  Print  |  Notify Moderator

none for me either

crawford

Dandridge Tenn.

Senior Member

Joined: 03/22/2006

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 09/13/19 10:13am Link  |  Print  |  Notify Moderator

what's he talking about ?


Change from a c class to a A class Georgetown 07 triple slide

magicbus

Nantucket Island, MA

Senior Member

Joined: 06/16/2002

View Profile



Posted: 09/13/19 10:20am Link  |  Print  |  Notify Moderator

Occasionally when posting the OP receives a Server Error message. I get that on occasion, hit the back button, and try again.

Dave


Current: 2018 Winnebago Era A
Previous: Selene 49 Trawler
Previous: Country Coach Allure 36


ArchHoagland

Clovis, CA, USA

Senior Member

Joined: 11/28/2004

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 09/13/19 10:21am Link  |  Print  |  Notify Moderator

cavie wrote:

It is a PITA but I have found out that it is a bogus reply. Your response actually shows up. I get it all the time. I hit the back button and all is good.


I've seen the same thing.

A few days ago IRV2 was down or extremely slow all day.

Things happen.


2004 Monaco La Palma 36DBD
Workhorse W22 8.1 Gas Allison 1000, 7.1 mpg

2000 LEXUS RX300 FWD 22MPG 4020 LBS
US Gear Brakes


2oldman

Ca

Senior Member

Joined: 04/15/2001

View Profile


Online
Posted: 09/13/19 10:26am Link  |  Print  |  Notify Moderator

MURPHY55347 wrote:

I use RV.NET and don’t have any issues.
x2. That is the only portal that works sans errors for me. These issues have been going on so long now I don't think anybody cares to fix it.

2oldman

Ca

Senior Member

Joined: 04/15/2001

View Profile


Online
Posted: 09/13/19 10:28am Link  |  Print  |  Notify Moderator

10forty2 wrote:

I guess you get what you pay for......
I don't pay for any website but they all seem to work. Perhaps good sam needs to open this place up for more ads.

scbwr

North Ridgeville, OH

Senior Member

Joined: 03/09/2004

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 09/13/19 10:32am Link  |  Print  |  Notify Moderator

To clarify, my problems today were that I typed responses to two threads, hit the post message command and got the error with server response.

On numerous occasions, I've gotten the same result when opening the home page via trailerlife.com, but it usually corrects itself.

I'll try using rv.net portal and see what happens.

Thanks for the responses!


2012 Newmar Bay Star 3302
Blue Ox Avail
BrakeBuddy Advantage
2015 Malibu

"Get busy living, or get busy dying."
Andy Dufresne, The Shawshank Redemption

ferndaleflyer

everywhere

Senior Member

Joined: 03/31/2011

View Profile


Offline
Posted: 09/13/19 10:42am Link  |  Print  |  Notify Moderator

I have never had a problem here using rv.net

IAMICHABOD

Sunny So Cal 90713

Senior Member

Joined: 12/12/2011

View Profile



Good Sam RV Club Member


Posted: 09/13/19 10:47am Link  |  Print  |  Notify Moderator

way2roll wrote:

There are a few ways to get into the site. Some of the older links don't work as well.

Try this one. I haven't had any issues since using this one.

https://forums.goodsamclub.com/index.cfm


Yep this one works the best https://forums.goodsamclub.com/index.cfm


2006 TIOGA 26Q CHEVY 6.0 WORKHORSE VORTEC
Former El Monte RV Rental

Buying A Rental Class C

Chevrolet Based Class C


crawford

Dandridge Tenn.

Senior Member

Joined: 03/22/2006

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 09/13/19 11:32am Link  |  Print  |  Notify Moderator

I know when I had Vista system on pc's I couldn't get anything on line right I got my mac back going no problem.

This Topic Is Closed  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 4  
Prev  |  Next

Open Roads Forum  >  Class A Motorhomes  >  General Topics

 > Getting very frustrated with this site!
Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2019 CWI, Inc. © 2019 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved. | Terms of Use | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS