Good Sam Club Open Roads Forum: We're sorry. An error has occurred.
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support

Open Roads Forum  >  Forum Posting Help and Support

 > We're sorry. An error has occurred.

This Topic Is Closed  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 3  
Prev  |  Next
fj12ryder

Platte City, MO

Senior Member

Joined: 08/19/2003

View Profile



Posted: 10/03/19 08:19am Link  |  Print  |  Notify Moderator

Exactly, as long as you don't login you can read everything, and I only have trouble with certain forums: 5th Wheels, Tow Vehicles, and maybe one other.


Howard and Peggy

"Don't Panic"

booo193

Alabaster

New Member

Joined: 07/16/2019

View Profile


Offline
Posted: 10/03/19 01:20pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

NRALIFR wrote:

Maybe it’s a sign from the gods that we should find a new hobby.

[emoticon][emoticon]

Yes! Make a Quilling Fish! [emoticon][emoticon][emoticon]
[image]

Edd505

Elephant Butte, NM

Senior Member

Joined: 05/20/2015

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 10/03/19 01:32pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

yep second day same same


2015 F350 FX4 SRW 6.7 Crew, longbed - 2017 Durango Gold 353RKT
2006 F350 SRW 6.0 crew longbed sold
2000 F250 SRW 7.3 extended longbed airbags sold
2001 Western Star 4900EX sold
Jayco Eagle 30.5BHLT sold, Layton 24.5LT sold


bukhrn

Lanexa, Va

Senior Member

Joined: 03/20/2005

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 10/03/19 02:05pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

I,m also getting this one, A LOT
Service Temporarily Unavailable!
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.



2007 Forester 2941DS
2014 Ford Focus
Zamboni, Long Haired Mini Dachshund
You can have my RV, when you pry my cold dead fingers from the Steering Wheel


MORSNOW

Eagle River, AK

Senior Member

Joined: 10/29/2013

View Profile


Offline
Posted: 10/03/19 06:45pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

Two days in a row for me that I can't see the Truck Camper section of the forum no matter if I use Good Sam or RV.Net portals. Is anyone addressing the issue, I don't see any forum admin response in this thread.


2014 Wolf Creek 850SB
2012 GMC Sierra SLT 2500HD

7,220# Truck/10,400# Camper Fully Loaded


deltabravo

Spokane, WA

Senior Member

Joined: 09/08/2003

View Profile


Offline
Posted: 10/03/19 08:46pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

MORSNOW wrote:

Is anyone addressing the issue, I don't see any forum admin response in this thread.


Apparently no one is rading this forum other than the people having the problem.

The error has been happening to me all day today.


2009 Silverado 3500HD Dually, D/A, CCLB 4x4 (bought new 8/30/09)
2009 Arctic Fox 811 (bought new 11/9/09)
2015 Nash 17k (bought pre-owned 5/23/18)
2008 Haulmark 8.5x20 toy box trailer

laknox

Arizona

Senior Member

Joined: 01/06/2008

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 10/03/19 09:37pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

Same with me, on multiple devices. Android tablet and PC. Caches cleared and rebooted.

G*d forbid Emperor Marcus spends 5 minutes' profits and buys an updated forum package.

Lyle


2002 GMC Sierra 2500 HD Duramax Crew Cab 4x4 6.5' Bed
Banks Bullet Tuner and Monster Exhaust
B&W Turnover Ball with 5th Wheel Companion
2017 KZ Durango 1500 D277RLT
1936 John Deere Model A
International Flying Farmers 62 Year Member

NRALIFR

Truck Camping Out West

Senior Member

Joined: 11/27/2005

View Profile



Posted: 10/04/19 05:57am Link  |  Print  |  Notify Moderator

Have you tried logging out? Your browser may be auto logging you in. Look in the upper right to see if it says “Welcome xxxxxxx!” If it does, try logging out and see if you can read the topics that you were getting the error on.

[emoticon][emoticon]


2001 Lance 1121 on a 2016 F450


mgirardo

Brunswick, GA

Senior Member

Joined: 05/04/2007

View Profile


Offline
Posted: 10/04/19 07:59am Link  |  Print  |  Notify Moderator

It was happening to me the few times I tried to get on, but I just dismissed it as another problem with the message board. Today, I tried it again and get the error as well.

I have found that if I am logged in and try to go to one of the Forums, I get the error. If I click on the Newest link or the Active link and then click on a specific thread it works fine. However, if I click on the Forum name, I get the error.

If I log out, everything works fine. If I log back in, same issue. In order to post this message, I logged out, went to the Forum Posting Help and Support forum and clicked this thread. Then, I logged in, hit the back button to get to this page and refreshed so I would be logged in on this thread. Then I could post this message.

-Michael


Michael Girardo
2017 Jayco Jayflight Bungalow 40BHQS Destination Trailer
2009 Jayco Greyhawk 31FS Class C Motorhome (previously owned)
2006 Rockwood Roo 233 Hybrid Travel Trailer (previously owned)
1995 Jayco Eagle 12KB pop-up (previously owned)

laknox

Arizona

Senior Member

Joined: 01/06/2008

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 10/04/19 07:59am Link  |  Print  |  Notify Moderator

So weird. If logged out, I can log in to every forum to read posts. If I want to respond to a message, I can then log in, refresh the page and reply, but when I try going =back= to the forum after posting my reply, I get the "We're sorry..." message. As I said yesterday, G*d forbid that Emperorer Marcus cuts loose with a few shekels to update the forum software.

Lyle


2002 GMC Sierra 2500 HD Duramax Crew Cab 4x4 6.5' Bed
Banks Bullet Tuner and Monster Exhaust
B&W Turnover Ball with 5th Wheel Companion
2017 KZ Durango 1500 D277RLT
1936 John Deere Model A
International Flying Farmers 62 Year Member

This Topic Is Closed  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 3  
Prev  |  Next

Open Roads Forum  >  Forum Posting Help and Support

 > We're sorry. An error has occurred.
Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:




© 2020 CWI, Inc. © 2020 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved.