Good Sam Club Open Roads Forum: Thanks for fixing the forum problems.
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support

Open Roads Forum  >  Forum Posting Help and Support

 > Thanks for fixing the forum problems.

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 3  
Prev
AnEv942

CA

Senior Member

Joined: 10/10/2003

View Profile



Posted: 10/16/19 07:00pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

IF YOU HAVENT YET - TRY CHANGING SETTINGS UNDER YOUR PREFERENCES.
Originally posted by jimh425
https://www.rv.net/forum/index.cfm/fuseaction/thread/tid/29979983.cfm.

Click on "My Forums" top left, then click "My Preferences" in the heading bar- address if your logged in..
https://www.rv.net/forum/index.cfm/fuseaction/myforums/subAction/preferences.cfm
Scroll down to "Topics per page" -change to 20
"Posts per page" -change to 10
--------------------------------------------------------------------------------------------------
[image]

Along with whatever the forum fix was this solved the error page 100% (At least it works for me- if I change either of these the error page reappears navigating the forum...


01 Ford F250 4x4 DRW Diesel, 01 Elkhorn 9U
Our camper projects page


FlatBroke

CO/AZ

Senior Member

Joined: 03/22/2002

View Profile


Offline
Posted: 10/19/19 08:33am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

AnEv942 wrote:

IF YOU HAVENT YET - TRY CHANGING SETTINGS UNDER YOUR PREFERENCES.
Originally posted by jimh425
https://www.rv.net/forum/index.cfm/fuseaction/thread/tid/29979983.cfm.

Click on "My Forums" top left, then click "My Preferences" in the heading bar- address if your logged in..
https://www.rv.net/forum/index.cfm/fuseaction/myforums/subAction/preferences.cfm
Scroll down to "Topics per page" -change to 20
"Posts per page" -change to 10
--------------------------------------------------------------------------------------------------
[image]

Along with whatever the forum fix was this solved the error page 100% (At least it works for me- if I change either of these the error page reappears navigating the forum...


Bingo! Thanks, was about ready to throw in the towel.



Hitch Hiker
"08" 29.5 FKTG LS


Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 3  
Prev

Open Roads Forum  >  Forum Posting Help and Support

 > Thanks for fixing the forum problems.
Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:




© 2020 CWI, Inc. © 2020 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved.