Good Sam Club Open Roads Forum: Fuse Problem??? Cruise Control, etc. suddenly stop working.
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes

Open Roads Forum  >  Class A Motorhomes

 > Fuse Problem??? Cruise Control, etc. suddenly stop working.

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
King Bell

On the Road

New Member

Joined: 06/09/2009

View Profile






Posted: 01/02/20 10:46pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

2002 Winnebago Itasca Sunflyer 39T. Workhorse Chassis 22W

While traveling down the road today, suddenly the cruise control and windshield wipers stopped working. Additionally, the instrument panel lights and radio lights were gone.
After stopping, we found that the driver side window would not lower and the panel for leveling the jacks would not come on as well. Is this a fuse problem?

Any ideas would be appreciated. We have consulted the Workhorse.navistar website and our Workhorse Owner’s Manual and have not found anything real helpful thus far.

Thank you in advance.

midnightsadie

ohio

Senior Member

Joined: 01/07/2008

View Profile


Offline
Posted: 01/03/20 03:52am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

just a could be, I,d pull the ground wire from the battery clean , I,d also pull it from the frame and clean frame and cable, grounds can cause strange things to happen.

Lwiddis

Morro Bay, CA

Senior Member

Joined: 08/12/2016

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 01/03/20 01:27pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Unlikely all those fuses would blow at the same time.


Winnebago 2101DS TT & 2020 Chevy Silverado 1500 LTZ Z71, 300 watts solar-parallel & MPPT, Trojan T-125s. TALL pole for flags. Prefer USFS, COE, BLM, NPS, TVA, USF&WS, state & county camps. Bicyclist! 14 year Army vet - 11B40 then 11A - (MOS 1542 & 1560)


crawford

Dandridge Tenn.

Senior Member

Joined: 03/22/2006

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 01/03/20 05:32pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Did you check you main fuse panel under hood large black box around you steering shafe next to fire wall. pop top check them out.


Change from a c class to a A class Georgetown 07 triple slide

MountainAir05

New Mexico

Senior Member

Joined: 01/27/2007

View Profile


Offline
Posted: 01/03/20 06:31pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I 2nd the ground issue.

King Bell

On the Road

New Member

Joined: 06/09/2009

View Profile






Posted: 01/03/20 09:57pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Thank you for your responses. We will try your suggestions and report back.

King Bell

On the Road

New Member

Joined: 06/09/2009

View Profile






Posted: 01/07/20 11:12pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Appreciate all the good information. The culprit was indeed the 50-amp fuse in the fuse box “under the hood” as was suggested.

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 

Open Roads Forum  >  Class A Motorhomes

 > Fuse Problem??? Cruise Control, etc. suddenly stop working.
Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:




© 2020 CWI, Inc. © 2020 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved.