Good Sam Club Open Roads Forum: Class A Motorhomes: fluxuating oil pressure gage
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes

Open Roads Forum  >  Class A Motorhomes  >  Maintenance Issues & Tips

 > fluxuating oil pressure gage

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Prev
Robbie Welch

Maryland

Full Member

Joined: 03/26/2008

View Profile


Offline
Posted: 06/21/20 05:55am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I had a similar problem. Gauge started acting up. I replaced the sender and couldn't get the gauge to read correctly (not the correct sender for the gauge). I couldn't get a matching gauge for the sender during the pandemic so I replaced it with a mechanical gauge located in the engine compartment and mounted the backup camera to view it. Works awesome. I may leave it that way even after I get the electrical gauge back in.

Bikeboy57

Inverness, FL

Senior Member

Joined: 08/09/2006

View Profile


Offline
Posted: 06/22/20 08:31am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Can you clarify if the gauge fluctuates with key on engine off? And key on engine on?

The fact that it fluctuates with sender disconnected has me checking the ground on the gauge. Run a new ground wire to a chassis point and see if that changes the behavior.


Richard and Rhonda
1999 Newell
Subaru Outback toad

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Prev

Open Roads Forum  >  Class A Motorhomes  >  Maintenance Issues & Tips

 > fluxuating oil pressure gage
Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:




© 2020 CWI, Inc. © 2020 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved.