Good Sam Club Open Roads Forum: Tech Issues: Corroded 7-pin no more
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Tech Issues

Open Roads Forum  >  Tech Issues

 > Corroded 7-pin no more

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Prev
mr_andyj

Georgia

Senior Member

Joined: 11/13/2004

View Profile



Posted: 04/26/21 06:41pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I just use a breaker to disconnect the 12 volt positive from the battery. No more issues.

Dave H M

IL

Senior Member

Joined: 08/11/2006

View Profile


Offline
Posted: 04/27/21 06:36am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

X3 plug guard

Jarlaxle

New England

Senior Member

Joined: 11/18/2006

View Profile


Offline
Posted: 04/27/21 07:31pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I just coat the terminals with grease. Never corrodes.


John and Elizabeth (Liz), with Briza the size XL tabby
St. Bernard Marm, cats Vierna and Maya...RIP. ">
Current rig:
1992 International Genesis school bus conversion

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Prev

Open Roads Forum  >  Tech Issues

 > Corroded 7-pin no more
Search:   Advanced Search

Search only in Tech Issues


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:




© 2021 CWI, Inc. © 2021 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved.