Good Sam Club Open Roads Forum: Class A Motorhomes: Aqua Hot panel dead
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes

Open Roads Forum  >  Class A Motorhomes  >  All

 > Aqua Hot panel dead

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
fuzzyface

Polk City, FL

Senior Member

Joined: 07/15/2004

View Profile





Offline
Posted: 05/21/22 06:53am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Member

michaelpatri's Avatar


Join Date: May 2009
Posts: 60
I lost power to the coach, and the house batteries died. I managed to start the genny, and am charging the batteries with it. The problem I can't seem to resolve is that there is no power to the aqua hot control panel which also has the water pump and bedroom slide switches on it. The water pump will work from the other switches, but this panel seems dead. Any suggestions on where to start looking for solutions??


Linda and Mike Kruzin' in a Kountry Star

fuzzyface

Polk City, FL

Senior Member

Joined: 07/15/2004

View Profile





Offline
Posted: 05/21/22 07:00am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

FIXED....Shortly after posing this question, I went to the MH and shut off the house batteries....salesman switch. Turned the batteries back on and voila....Aqua Hot panel powered up. These electronic thingys mystify me.

CA Traveler

The Western States

Senior Member

Joined: 01/03/2004

View Profile


Offline
Posted: 05/21/22 07:10am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Load check the batteries as discharged batteries may be compromised.


2009 Holiday Rambler 42' Scepter with ISL 400 Cummins
750 Watts Solar Morningstar MPPT 60 Controller
2014 Grand Cherokee Overland

Bob


MountainAir05

New Mexico

Senior Member

Joined: 01/27/2007

View Profile


Offline
Posted: 05/21/22 10:13am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

fuzzyface wrote:

Member

michaelpatri's Avatar


Join Date: May 2009
Posts: 60
I lost power to the coach, and the house batteries died. I managed to start the genny, and am charging the batteries with it. The problem I can't seem to resolve is that there is no power to the aqua hot control panel which also has the water pump and bedroom slide switches on it. The water pump will work from the other switches, but this panel seems dead. Any suggestions on where to start looking for solutions??


Running the gen will not charge the battery back up unless you run them 6 hours plus. Put it on a regular charger.

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 

Open Roads Forum  >  Class A Motorhomes  >  All

 > Aqua Hot panel dead
Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:




© 2022 CWI, Inc. © 2022 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved.